top of page

About UCHU REMINDERS,

In 2022 begon ons verhaal met een eenvoudig idee: tastbare herinneringen creëren die de essentie van mindfulness & persoonlijke groei vastleggen.

Uchu, wat 'universum' betekent in het Japans, symboliseert onze verbondenheid met de wereld om ons heen. Reminders staat voor het koesteren van die herinneringen.
 

Marloes, de oprichter van UCHU, is van origine gepassioneerd mindfulness coach die mensen begeleidt bij het ontdekken van hun passies en dromen. Ze gelooft sterk in het belang van tastbare herinneringen die ons eraan herinneren wat echt belangrijk is. Na een persoonlijke zoektocht besloot Marloes om deze 'reminders' zelf te ontwikkelen voor haar coachees. Dit met als doel om dagelijks te herinneren aan de essentie van het leven. 

Inmiddels zijn onze producten te vinden in meer dan 120 verkooppunten in Nederland en België en zijn de reminders er ook voor jou.

Ook hebben we nu zelfs een prachtige showroom in Waalwijk. Dit is een bijzondere waar je niet alleen kunt winkelen, maar ook jouw verhaal kunt delen en de magie in jezelf kunt (her)ontdekken. Hier organiseren we dan ook regelmatig workshops &  speciale events. 
 

Samen creëren we herinneringen uit het universum, die ons eraan herinneren dat onze doelen en intenties er toe doen. We voelen ons sterk, geliefd, gezien & maken onze dromen en doelen waar. 

We nodigen je uit om de magie van UCHU te ontdekken & jouw eigen verhaal met ons te delen.

YOUR JOURNEY TRANSFORMED INTO A DAILY REMINDER

Scherm­afbeelding 2024-04-03 om 17.35.03.png
bottom of page