YOU'RE NOT THE ONLY ONE WITH QUESTIONS

Antwoord op de meest gestelde vragen

HOE KAN IK BETALEN?

Alle bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Je kunt je bestelling voldoen door: 

1. IDEAL / CREDITCARD / PAYPAL
2. Door middel van bankoverschrijving. Je bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling. 

WELKE MAAT PAST BIJ MIJ?

Elke item heeft natuurlijk verschillende specificaties. Deze zijn te vinden onder de productinformatie. Wil je een aanpassing in de maat, dit kan -bijna- altijd. Vermeld dit dan tijdens het bestelproces en we maken het item voor je in de gewenste maat. Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We kijken graag met je mee.

WABI SABI ?

Alle items worden met heel veel liefde en plezier voor jou gemaakt in het atelier in de buurt van s'-Hertogenbosch. We werken met echte edelstenen & natuurstenen en de items worden customized voor jou gemaakt. Omarm je de filosofie van imperfectie (Wabi sabi) samen met ons? Dit betekent dat de stenen soms afwijken qua kleur en vorm. Elk product heeft zijn eigen verhaal en is daardoor 100% uniek.

WAT IS DE LEVERTIJD?

We streven ernaar om alle items binnen maximaal 5 werkdagen naar jou te verzenden. Soms is het echter ontzettend druk in het atelier met veel custom-made items, we nemen dan altijd contact met je op wanneer de levertijd iets langer is dan verwacht.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan altijd even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen ♥

WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?

Alle SIERADEN worden  GRATIS naar je verzonden binnen Nederland. Woon je over de grens? Met heel veel liefde sturen we natuurlijk de items naar je op. Afhankelijk van je bestemming worden de verzendkosten voor je in rekening gebracht tijdens het bestelproces. 

KAN IK MIJN PRODUCTEN RETOURNEREN?

We willen natuurlijk dat jij 100% tevreden bent met jou aankoop. Daarom mag jij (als je toch niet helemaal happy bent!) je items binnen 14 dagen retourneren. In deze periode mag jij jouw sieraden (ongedragen) retour sturen in de originele verpakking.  Custom-made items vallen buiten dit beleid. Neem altijd even contact met ons op via hi@uchu.nl zodat we op de hoogte zijn van jouw retour. De kosten zijn voor eigen rekening.

HELP MIJN VRAAG STAAT ER NIET TUSSEN! WAT NU?

Wij zijn bereikbaar per mail of chat. Neem vooral even contact op wanneer je een vraag of opmerking hebt. Je kunt ons bereiken via hi@uchu.nl of via de chat linksonder in het scherm. 

 

STAAN JULLIE OPEN VOOR SAMENWERKINGEN?

We zijn altijd opzoek naar toffe samenwerkingen. Heb jij een blog, magazine of wil je samen met ons de producten (en onze missie) onder de aandacht brengen? Leuk! ♥ Stuur even een mailtje naar hi@uchu.nl

WELKE MATERIALEN WORDEN ER GEBRUIKT?

We werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Zo werken we alleen met echte edelstenen en natuurstenen, RVS kralen en DQ Quality metaal. 
 

Alle items zijn 100% nikkelvrij. 

  • Instagram

Customized sieraden met liefde gemaakt.
© 2021 WWW.MYUCHU.COM