top of page
Schermafbeelding 2023-08-22 om 19.02_edited.png

Collections 

Wij geloven we in de kracht van unieke en betekenisvolle sieraden en edelstenen. Onze collecties zijn zorgvuldig ontwikkeld om aan te sluiten bij verschillende levensstijlen, interesses en momenten in het leven. Of je nu op zoek bent naar een spirituele connectie, een persoonlijk cadeau of gewoon wat extra glans, wij hebben een collectie die bij jou past! 

Schermafbeelding 2023-09-15 om 15.44.30.png

The Zodiac collection

Ontdek de magie van de kosmos met onze Zodiac Collectie. Hier vind je reminders doe speciaal ontworpen zijn voor elk sterrenbeeld, dit waardoor je jouw verbinding met de sterren en planeten kunt versterken. 

Schermafbeelding 2023-09-15 om 15.44.40.png

The I AM collection

Elke reminder in deze collectie vertegenwoordigt een facet van jouw unieke, persoonlijke reis. Het geeft je de kans om te verkennen, te omarmen & te vieren wie jij diep van binnen echt bent. Laat de 'I AM Collection' je begeleiden op je pad van zelfontdekking, zelfliefde & empowerment. Draag deze reminder bij je en laat deze je eraan herinneren dat je, boven alles, altijd de mooiste versie van jezelf bent.

ROZENKWARTS.png

The little sparkle collection 

Wij begrijpen we dat ook de kleinste dromers en avonturiers een vleugje magie verdienen. Daarom presenteren we met trots onze "Little Sparkle Collection" - een sprankelende wereld van reminders & edelstenen speciaal voor kinderen.

bottom of page