Uchu?

'Herinnering uit het Universum'

Uchu betekent universum in het Japans. Reminders staat voor herinnering. 
Samen: herinneringen uit het Universum. 

Elke dag spreken wij vanuit onze Mindfulness praktijk mensen zoals jij. 
Passievolle, ambitieuze & liefdevolle mensen met een uniek verhaal. Een passie, een droom. De producten van Uchū zijn dan ook speciaal ontwikkelt om jou te motiveren, herinneren & te activeren om jouw verhaal met de rest van de Uchu (Universe) te delen. 

Juli 2020
Als coach wil ik mijn coachees en uniek, tastbaar en vooral fijne herinnering meegeven ter afsluiting van het coachtraject. Een tastbaar product dat herinnert aan doelen, intenties en datgene wat echt belangrijk is. Na een zoektocht besloot ik deze 'reminders' zelf te ontwikkelen!

September 2020
De eerste online verkopen via de webshop van Uchu zijn een feit! Niet alleen inspireren wij onze coachees met unieke reminders, maar is onze eerste collectie nu ook bereikbaar voor jou. Hiermee krijgen wij de dankbare kans om impact te maken door middel van onze storytelling, betaalbare producten.

Najaar 2020
WOW! Wij krijgen diverse opdrachten binnen voor customized reminders. Zo mochten wij o.a. aan de slag voor fotografe MILOU VAN HAM, Yogastudio LOVEFORYOGA, Branditup, Shinebykim, Huidsalon MARLEEN & de adventcalender van Elisabeth's favorite. 

December 2020 
Het vijfde fysieke verkooppunt van Uchu is een feit! Wij hebben inmiddels ontzettend veel edelstenen mogen verwerken tot unieke items  & honderden reminders hebben fijne mensen zoals jou bereikt! 

2021?
in 2021 staan een aantal mooie doelstellingen op de planning. Zo willen wij online (en offline) groeien om nog meer impact te maken op het gebied van mindset, persoonlijke ontwikkeling en groei! Wil jij samen met ons impact maken? Wij zijn altijd opzoek naar samenwerkingen in de vorm van  verkooppunten, het creëren van unieke reminders en (online) zichtbaarheid. Wij horen graag van jou! 

Schermafbeelding 2021-07-20 om 08.03.39.png