top of page
Search

Hoe reinig je edelstenen?

Edelstenen kunnen energetische energie opnemen waar we niet zo heel blij van kunnen worden. Let daarom goed op dat je altijd je stenen reinigt. Dit is super belangrijk. Maar hoe reinig je edelstenen? Hier zijn een paar manieren om je edelstenen te reinigen!

  1. Water De meeste edelstenen kunnen gereinigd worden met stromend water, dit kan gewoon water zijn zoals kraanwater. Houd de kristal onder de stromende kraan en visualiseer dat alle negatieve energieën wegstromen.

  2. Rook: Brand salie, palo santo of wierook en houd de edelsteen in de rook.

  3. Aarde: Graaf je kristal in de aarde gedurende 24 uur. De aarde zal de negatieve energie opnemen en het kristal zuiveren. Leg je edelsteen dus in een laagje zand.

  4. Edelstenen: Leg je kristal op een bed van bergkristal of amethist. Deze stenen hebben een zuiverende werking en kunnen je edelsteen super goed reinigen!Let op: niet alle edelstenen kunnen tegen water, dus controleer altijd welke methode geschikt is voor jouw edelsteen. Het is ook belangrijk om je edelsteen regelmatig op te laden met positieve & nieuwe energie, bijvoorbeeld door het deze in het (volle) maanlicht te leggen.

20 views0 comments

Kommentare


bottom of page