top of page
Search

Van dromen naar realiteit, ontdek de kracht van manifesteren!

Manifesteren, hoewel het al eeuwen bestaat lijkt het tegenwoord helemaal hip! Maar wat bedoelt men eigenlijk met dit proces, wat is het? En hoe komt het dat sommige mensen alles voor elkaar lijken te krijgen met manifestatie terwijl andere er nog nooit van hebben gehoord?


Wat is manifesteren? Manifesteren wordt gezien als het proces van het bewust aantrekken en creëren van de gewenste realiteit in je leven. Het is gebaseerd op het idee dat je gedachten, overtuigingen en energie invloed hebben op de wereld om je heen en dat je deze 'magische' kracht kunt gebruiken om je doelen & verlangens te manifesteren.

Het concept van manifesteren komt eigenlijk voort uit de wet van aantrekking, die stelt dat vergelijkbare energieën elkaar aantrekken. Met andere woorden, waar je je op focust, zal je realiteit beïnvloeden. Manifesteren gaat verder dan alleen positief denken. Het gaat om het afstemmen van je gedachten, emoties en acties op wat je wilt bereiken.

En het mooie is, iedereen kan dus (leren!) manifesteren. We nemen je graag mee in het proces!

  1. Duidelijkheid en intentie: Het begint met het helder definiëren van wat je wilt manifesteren. Formuleer je intentie specifiek en duidelijk, zodat het universum weet wat je verlangt. Je kunt deze eventueel voor jezelf opschrijven. Maak het kort & bondig! Of zoals onze spiritueel coach vertelde, het universum staat klaar met een butler voor je ;)

  2. Visualisatie: Stel je levendig voor dat je al hebt bereikt wat je wilt manifesteren. Visualiseer de details, emoties en sensaties alsof het al realiteit is. Dit helpt je om je energie en vibratie af te stemmen op het gewenste resultaat.

  3. Positieve overtuigingen: Identificeer eventuele beperkende overtuigingen die je kunnen weerhouden van het manifesteren van je verlangens. Vervang ze door positieve, ondersteunende overtuigingen die in lijn zijn met wat je wilt bereiken.

  4. Dankbaarheid: Voel dankbaarheid alsof je verlangen al is gemanifesteerd. Dit helpt je om in een staat van overvloed en positieve energie te zijn, waardoor je je manifestatiekracht versterkt.

  5. Actie ondernemen: Neem concrete stappen in de richting van je doelen. Handel alsof je verlangen al is gerealiseerd en neem geïnspireerde actie die je dichter bij je doelen brengt.

  6. Loslaten en vertrouwen: Vertrouw op het universum en laat los hoe je verlangen zal worden gemanifesteerd. Heb vertrouwen dat het op het juiste moment en op de juiste manier zal gebeuren.

Het is belangrijk om te beseffen dat manifesteren geen magische oplossing is en niet betekent dat alles wat je wenst onmiddellijk zal gebeuren. Het vereist consistentie, geloof, geduld en toewijding aan het proces! Believe and explore what happens!

18 views0 comments

Comments


bottom of page