top of page

Magical event

organiseer jouw magische event! 

Schermafbeelding 2023-09-15 om 20.51.18.png
Schermafbeelding 2023-09-15 om 20.51.38.png

MAGICAL EVENT

Wist je dat elke edelsteen een uniek verhaal te vertellen heeft? Wij nodigen we je uit voor een betoverende reis in de wereld van edelstenen tijdens onze workshop 'De Kracht van Edelstenen toepassen in jouw leven'

Bereid je voor op een avond vol verwondering & ontdekking.

Onze deskundige, founder Marloes van Uchu Reminders, neemt je mee op een fascinerende reis waarin je leert hoe edelstenen je kunnen helpen bij het manifesteren van jouw dromen en doelen. Tijdens deze magische avond ontdek je de geheimen van positieve energie, intenties zetten & leer je van alles over verschillende edelstenen en hun unieke eigenschappen.
 

Maar dat is nog niet alles! Marloes onthult ook hoe je jouw edelstenen kunt reinigen en opladen, en ze zal je begeleiden bij het vinden van de perfecte edelsteen die op dit moment bij jou past. 
 

 Samen creëren we vervolgens een uniek intentie flesje met edelstenen, kristallen, sterrenbeeld stenen, droogbloemen, kruiden & goudfolie. Dit persoonlijke aandenken zal je helpen je intenties en energie te manifesteren & met een tastbare herinnering naar huis te gaan.
 

En omdat we geloven in het betoverende effect van edelstenen, hebben we onze mooiste reminders voor je meegebracht. Je kunt ze niet alleen bewonderen, maar ook aanraken & meenemen om een vleugje magie aan je dagelijkse leven toe te voegen!
 

Wat kun je verwachten tijdens deze middag of avond? 

Een inspirerende kennissessie over edelstenen

Een korte aardingsmeditatie
Het zetten van jouw persoonlijke intentie

Een kaartje trekken uit ons deck

Een verdiepend reinigingsritueel

Het creëren van jouw unieke intentie flesje

En natuurlijk, shoppen!

Klaar om jezelf onder te dompelen in de magische wereld van edelstenen? Sluit je aan bij ons voor een onvergetelijke avond vol wijsheid, creatie en betovering. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ons atelier! 


Praktische informatie 
De liefdevolle bijdrage is 27,50 euro per persoon.
Dit is inclusief alle materialen,  
Let op, deze workshop is altijd op aanvraag.
Er geldt een minimaal aantal deelnemers van 6. 

Verzamel je moonsisters & soulfriends voor een unieke ervaring! 

Opties

01

In ons atelier, Waalwijk

We ontvangen je met liefde in ons atelier. Wij zorgen voor een inspirerende locatie, verse thee & gratis parkeergelegenheid. 

02

Op locatie,
Nederland & Belgie 

Liever op locatie? Dat kan! We komen met onze items graag jouw kant op. We vragen een vergoeding van 0,28 per kilometer. 

Voor mijn beste vriendin organiseerde ik een 'vrijgezellen' middag bij Uchu. We hebben gelachen, gedeeld en vooral genoten. Lekker thee, mooie materialen. Echt een aanrader voor een verdiepende middag. 

Floor

Schermafbeelding 2023-09-15 om 20.56.24.png

Meer weten?

Wij informeren je graag over de mogelijkheden! Neem je even contact op via hi@uchu.nl

Body & soulavonden, vrouwencirkels, spirituele events, vrijgezellenfeestjes, vriendinnenmiddagen. 

bottom of page