IMG_3484.jpg
STAINLESS STEEL
COLLECTION

De allermooiste sieraden van Stainless Steel voor een hele fijne prijs. Opzoek naar een origineel cadeau voor jezelf of wil je iemand verassen? 

Onze fijne collectie bestaat uit de mooiste items die ontzettend mooi blijven. Ready to shop? 

ARMBAND EIKO - MIX AND MATCH! 

EIKO (栄子)  betekent letterlijk 'kind van het pracht' in het Japans. Selecteer jouw Stainless Steel armband (goud of zilver) en kies jouw favoriete edelsteen hanger. Ga jij voor Jade, Sodaliet of Lapis lazuli? Met 11 verschillende hangers is er altijd een die aansluit! 

ARMBAND KAZUMI

Deze fijne armbanden zijn the perfect piece voor elke pols en prachtig om te combineren. KAZUMI (和美) staat voor harmonieuze schoonheid in het Japans. Deze armband is gemaakt van stainless steel en verkleurd niet. Een fijne armband voor een hele fijne prijs. 

ARMBAND AMAYA

'AMAYA' (天谷) Letterlijk vertaald: nachtelijke regen. Met dit sieraad wordt luxe satijndraad gecombineerd met een Stainless Steel slot: als een glinstering in de nacht!

In deze armband is jade verwerkt. Jade is een beschermende steen en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan en geeft 'hoop' in de duisternis (van de nacht)

ARMBAND YAMATO

YAMATO' (大和) staat voor grote harmonie in het Japans. Net als deze armbanden: lief, stoer en in perfecte balans door het stoere stainless Steel, een hartje van kwaliteit DQ metaal & een edelsteen naar keuze: tijgeroog of jade.