THE AFFIRMATION CLASS

The affirmation class is een methode om te leren werken met affirmaties. 
Via een online programma (the affirmation class) wordt je begeleid om affirmaties in te zetten om je doelen te bereiken. Je gaat aan de slag om een 

marloes.JPG

DE WERELD OM MIJ HEEN...

Zie je overal om je heen mensen die succesvoller, knapper, slanker of mooier zijn dan jij? Vergelijk jij jezelf continue met anderen en word jij hier al veel te LANG verdrietig & onzeker van? En probeer jij jezelf steeds maar weer op te peppen met ‘zogenaamde’ positieve gedachten, maar val je steeds (automatisch!) weer terug in oude patronen? 

Hi, mijn naam is Marloes. Een aantal jaar geleden stond ik in jouw schoenen. En was het antwoord op deze vragen: JA! Ik was een jonge millennial aan het begin van haar carrière. Alles voor elkaar, maar in continue angst & stress: ben ik wel goed genoeg? Kan ik dit wel bereiken? Wat zouden anderen van mij vinden?

Dit soort gedachten hadden onbewust een ontzettend grote impact op mijn handelen: Ik hield mezelf onbewust klein, cijferde mezelf weg & wilde het liefst onzichtbaar zijn. 

TOTDAT ik de kracht van affirmaties, een positieve mindset & bewustwording mocht ontdekken. Met simpele, maar effectieve tools leerde ik om de wereld (en mezelf) vanuit een ander perspectief te bekijken....

THE AFFIRMATION CLASS

En nu is het tijd om mijn tools, technieken en informatie met jou te delen.

Met THE AFFIRMATION CLASS ontwikkel jij in 9 lessen een positieve mindset waar jij de rest van je leven profijt van hebt. Het is een methode waarbij je patronen ECHT kan doorbreken door jezelf (en je mindset!) te her-programmeren. 

The AFFIRMATION CLASS brengt je terug naar de basis. Zodat jij inzicht hebt in jouw patronen, overtuigingen en je grootste valkuilen.

In deze training leer jij in 9 lessen hoe je positieve gedachten (oftewel, affirmaties) voor je laat werken om zo je doelen te behalen en een leven te ontwikkelen waarin onzekerheid, twijfel en onrust geen rol spelen. 

Schermafbeelding 2020-08-10 om 15.20.07.
Schermafbeelding 2020-08-05 om 19.59.30.

THE AFFIRMATION CLASS

In 9 lessen leer jij hoe je affirmaties voor je laat werken.

THE AFFIRMATION CLASS is gebaseerd op de neurowetenschap achter jouw overtuigingen, de manier waarop je met jezelf communiceert & de patronen die je hierbij hebt ontwikkeld. Je krijgt inzicht in je overtuigen, je blokkerende gedachten en je wordt uitgebreid meegenomen in de wereld van affirmaties. 

Zo leer je niet alleen HOE je je gedachten positief kunt beïnvloeden maar ga jij jouw doelen kunt realiseren door een positieve mindset & inzet van krachtige affirmaties. 

Waarmee ga je aan de slag?

Herprogrammeren van je mind 
Belemmerende overtuigingen & gedachten
Een postieve mindset ontwikkelen

Selftalk, selflove & Affirmaties 

Bewustwording & leven in het moment  

Wil jij?

☾ Een positieve mindset ontwikkelen waarbij onzekerheid, twijfel & angsten geen rol meer spelen? 
☾ Vrijheid in je ‘mind’, een positief zelfbeeld ontwikkelen en GROOTS durven dromen?

☾ Slim gebruik leren maken van focus, positieve gedachten & tegelijkertijd je onderbewustzijn trainen?

☾ Super praktisch, concreet & laagdrempelig aan de slag met Affirmaties?


In deze training leer jij hoe je door middel van mindset, affirmaties & bewustzijn jouw doelen kunt realiseren. Een transformerende training waarbij je de wereld (en jezelf!) vanuit andere ogen gaat zien. 

Module 1

De kracht van affirmaties
Wat zijn affirmaties & hoe kun jij er slim gebruik van maken om je doelen te bereiken? Je ontdekt in deze eerste module hoe affirmaties werken en hoe je hierdoor je mentale gezondheid versterkt. 

Module 2

Het geheim van een succesvolle affirmatie
In deze les leer je werken met affirmatie en ontdek jij wat de impact is van jouw gedachten op je handelen. Met affirmaties verander jij jouw manier van denken & jouw realiteit. 

Module 3

Inzicht in je onderbewustzijn & je overtuigingen
Welke blokkades houden je tegen in het realiseren van je doelen? We leggen al jouw negatieve overtuigingen op tafel. Dit zodat jij echt inzicht hebt in de dingen die jou momenteel tegenhouden in het behalen van je doelen. 

Module 4

The golden 5
Aan de slag met persoonlijke affirmaties die wel werken! Je krijgt alle basics uitgelegd die je nodig hebt om jouw unieke affirmatie te creëren. Een begeleide meditatie gaat je helpen om je affirmaties te versterken. 

Module 5

The perfect reminder
Hoe blijf jij jezelf herinneren wat belangrijk voor je is? Jij krijgt in deze module 6 tools aangereikt die je helpen om te kunnen werken met affirmaties. Zo ontdek je, wat werkt wel & wat werkt niet voor jou om succesvol te werken met affirmaties.

Module 6

Het creëren van nieuwe ervaringen
Je onderzoekt in deze les de impact van affirmaties in combinatie met je gevoelens en emoties. Je leert 'gewone, simpele' functionele activiteiten om te zetten in ervaringen. 

Module 7

De kunst van het vinden van jouw unieke affirmaties
Deze module inspireert jou met 99 affirmaties op het gebied van werk, liefde, succes & persoonlijke ontwikkeling. 

Module 8

Let's affirmate
Getting the most out of your affirmations! Je bent klaar om jouw persoonlijke affirmatie te ontvangen op een luxe vintage gold armband.

Module 9 - BONUS

Doelen geven richting
Stel je voor... een voetbalwedstrijd zonder goals. Waar rennen de spelers dan naartoe? Wat is het doel van het spel? 

In deze BONUS class ga je aan de slag met de checklist: '9 stappen die je helpen om je doelen te bereiken'.  Een checklist die je focus, richting en succes geeft. Voor elk thema in je leven. 

THE AFFIRMATION CLASS zorgt ervoor dat jij door middel van mindset, affirmaties & bewustwording eindelijk WEL jouw doelen kunt realiseren. Ik wil je een transformerende training bieden waarbij je de wereld (en jezelf) vanuit anderen ogen gaat zien. Waarbij je leert werken met affirmaties en waarbij jij zelf aan de slag gaat om een positieve mindset te ontwikkelen. Dit zodat jij kunt kunt leven vanuit zelfvertrouwen, rust & zelfliefde. 


THE AFFIRMATION CLASS

What's in it for you?

Schermafbeelding 2020-08-05 om 16.12.44.

✓ Elke dag een uitgebreide mail opdrachten, technieken &  informatie uit 'the affirmation class'

Schermafbeelding 2020-08-05 om 19.52.59.

✓ Duidelijke methode waarmee je binnen 9 lessen stap voor stap werkt aan jouw persoonlijke affirmatie.

✓ E-book

Schermafbeelding 2020-08-05 om 16.45.18.

✓ GRATIS armband van Uchu met jouw persoonlijke affirmatie naar je thuis gestuurd.

IMG_0384.JPG
The affirmation class

The affirmation class

€ 127,00Normale prijs€ 77,00Verkoopprijs
  • Instagram

Customized sieraden met liefde gemaakt.
© 2021 WWW.MYUCHU.COM