top of page

Algemene voorwaarden

Heb je een andere vraag? Wij zijn bereikbaar per mail of chat. Neem vooral even contact op wanneer je een vraag of opmerking hebt. Je kunt ons bereiken via hi@uchu.nl of via de chat. 

Retourbeleid

We willen natuurlijk dat jij 100% tevreden bent met jouw aankoop. Daarom mag jij, als je toch niet helemaal happy bent,  je items binnen 14 dagen retourneren. In deze periode mag jij jouw sieraden ongedragen, retour sturen in de originele verpakking. De kosten van deze retour zijn voor eigen rekening. Dit tarief is afhankelijk van het gewicht van de retourzending. Twijfel je? Raadpleeg dan de tarieven van POSTNL.  Zorg ervoor dat jij duidelijk vermeld (in een begeleidende brief) om welke items het gaat, jouw naam & het ordernummer.

Het is als consument jouw risico om zorg te dragen dat de item(s) in goede staat bij ons terecht komen. Is er schade of raakt het (deels) verloren? Dan kunnen wij helaas jouw retour niet verwerken. Is het product meer beschadigd dan nodig is om te passen? Dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen. Behandel het product met zorg en zorg dat deze goed verpakt is. 

Maken wij een item speciaal voor jou op maat? Dan valt dit buiten het retourbeleid. Wegens hygiëne kunnen wij ook geen oorbellen retour nemen. 

Neem altijd even contact met ons op via hi@uchu.nl zodat we op de hoogte zijn van jouw retour. 

2

Garantie

Om lang te genieten van de sieraden van UCHU is het belangrijk dat jij zorgvuldig omgaat met de sieraden.

 

Ons voorschrift is dan ook om het sieraad af te doen tijdens sporten, zwemmen of douchen om zo het contact met water zoveel mogelijk te vermijden. Dit omdat niet alle edelstenen even goed tegen water kunnen. Vermijd daarnaast zoveel mogelijk contact met chemische middelen zoals parfum of schoonmaakmiddel.

 

De garantietermijn is 4 weken naar aankoop van jouw item. Neem altijd even contact met ons, we kijken graag met je mee naar een gewenste oplossing. 

3

Levertijd 

Alle items worden met heel veel liefde en plezier voor jou gemaakt in het atelier in Waalwijk. We werken met echte edelstenen & natuurstenen.   Omarm je de filosofie van imperfectie (Wabi sabi) samen met ons? Dit betekent dat de stenen soms afwijken qua kleur en vorm. Elk product heeft zijn eigen verhaal en is daardoor 100% uniek.

4

Welke materialen gebruiken jullie?

We werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Zo werken we alleen met echte edelstenen en natuurstenen, Stainless Steel & DQ Quality metaal. Alle items zijn 100% nikkelvrij.  In de productbeschrijvingen vind jij altijd duidelijk welk materiaal gebruikt is voor het maken van het sierraad. Onze verpakkingen zijn van gerecycled materiaal. 

Schermafbeelding 2023-05-21 om 19.02.38.png

Get in Touch

Wij zijn bereikbaar per mail of chat. Neem vooral even contact op wanneer je een vraag of opmerking hebt. Je kunt ons bereiken via hi@uchu.nl of via de chat. 

bottom of page