top of page

Verzending & retouren 

Verzending 

We streven ernaar om alle items binnen maximaal 5 werkdagen naar jou te verzenden. Soms is het echter ontzettend druk in het atelier met veel custom-made items, we nemen dan altijd contact met je op wanneer de levertijd iets langer is dan verwacht.

Heb je een spoedbestelling? Neem dan altijd even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen ♥

Alle sieraden worden naar je verzonden voor €1.95. Producten die als pakket worden verstuurd hebben een verzend tarief van €5,95. Is jouw totale order boven de €50? Dan verzenden wij het gratis naar jou! 

Retouren 

We willen natuurlijk dat jij 100% tevreden bent met jou aankoop. Daarom mag jij -als je toch niet helemaal happy bent!- je items binnen 14 dagen retourneren. In deze periode mag jij jouw sieraden ongedragen, retour sturen in de originele verpakking. De kosten van deze retour - meestal een of twee postzegels - zijn voor eigen rekening. Dit tarief is afhankelijk van het gewicht van de retourzending. Twijfel je? Raadpleeg dan de tarieven van POSTNL.  Zorg ervoor dat jij duidelijk vermeld (in een begeleidende brief) om welke items het gaat, jouw naam & het ordernummer.

Het is als consument jouw risico om zorg te dragen dat de item(s) in goede staat bij ons terecht komen. Is er schade of raakt het (deels) verloren? Dan kunnen wij helaas jouw retour niet verwerken. Is het product meer beschadigd dan nodig is om te passen? Dan kunnen wij waardevermindering in rekening brengen. Behandel het product met zorg en zorg dat deze goed verpakt is. 

Maken wij een item speciaal voor jou op maat? Dan valt dit buiten het retourbeleid. Wegens hygiëne kunnen wij ook geen oorbellen retour nemen. 

Neem altijd even contact met ons op via hi@uchu.nl zodat we op de hoogte zijn van jouw retour. 

Om lang te genieten van de sieraden van UCHU is het belangrijk dat jij zorgvuldig omgaat met de sieraden. Ons voorschrift is dan ook om het sieraad af te doen tijdens sporten, zwemmen of douchen om zo het contact met water zoveel mogelijk te vermijden. Vermijd daarnaast zoveel mogelijk contact met chemische middelen zoals parfum of schoonmaakmiddel. De garantietermijn is 4 weken naar aankoop van jouw item. Neem altijd even contact met ons, we kijken graag met je mee naar een gewenste oplossing. 

bottom of page