top of page
Search

Edelstenen als jouw gids. Hoe helpen ze jou om je doelen te bereiken?

Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt als krachtige hulpmiddelen voor persoonlijke groei, healing & transformatie. Maar wist je dat edelstenen kunt inzetten als jouw persoonlijke gids om jouw doelen te bereiken? We’ve got your back en nemen je mee in de wereld van deze magische items uit de natuur!

Een van de eerste stappen naar het bereiken van je doelen is het verhelderen van je intentie. Edelstenen kunnen je helpen om je intentie helder te formuleren en je focus te versterken. Kies een edelsteen die resoneert met jouw doel. Misschien wil je overvloed in je leven? Of die liefde vinden van jou leven? In onze gemstone guide lees je de betekenissen van alle stenen.

When you found the one, programmeer deze met je intentie door middel van meditatie en visualisatie.

Edelstenen bevatten bijzondere, energetische krachten die je kunnen ondersteunen op je reis naar het bereiken van je doelen. Draag een edelsteen bij je of plaats deze op een zichtbare plek om continu te worden herinnerd aan je intentie. Herinner jezelf aan datgene dat belangrijk voor je is!

De kracht van herhaling lieve jij, dat is in onze ogen de sleutel tot succes. Telkens wanneer jij jouw steen, jouw anker ziet prikkel jezelf om terug te gaan naar die essentie.


Wil je de steen vinden die op dit moment bij je past? We organiseren regelmatig de workshop ‘ THE POWER OF GEMSTONES’. Tijdens deze workshop leer je van alles over edelstenen en gaan we opzoek naar de steen die op dit moment bij je past.

5 views0 comments

Comments


bottom of page