top of page
Search

Jij bent jij. 20 vragen die je aan jezelf kunt stellen om jezelf beter te leren kennen.

Het pad van zelfontdekking is een super bijzondere reis die ons uitnodigt om dieper in onszelf te kijken. Wanneer er een nieuw persoon in ons leven komt, dan dan zijn we maar al te nieuwsgierig om deze persoon te leren kennen. Maar hoe leuk is het om deze dialoog met jezelf aan te gaan? In deze blog delen we 20 vragen die je aan jezelf kunt stellen om jezelf beter te leren kennen en een dieper inzicht te krijgen van wie je werkelijk bent.

Neem de tijd om rustig te reflecteren op elke vraag en wees open & eerlijk in je antwoorden. Je kunt de antwoorden voor jezelf opschrijven, in een notitie op je telefoon plaatsen of in stilte beantwoorden. Je kunt dit in een keer doen, maar kunt ook elke dag even de tijd nemen. It’s up to you!

 1. Wat zijn mijn diepste waarden & overtuigingen?

 2. Wat maakt mij echt gelukkig in dit leven?

 3. Welke activiteiten brengen mij in een staat van flow, waarin de tijd soms lijkt stil te staan en ik de puurheid van het leven ervaar?

 4. Wat zijn mijn grootste angsten & hoe beïnvloeden ze mijn leven?

 5. Welke lessen heb ik geleerd van mijn grootste uitdagingen & tegenslagen?

 6. Wat zijn mijn meest dierbare herinneringen & waarom zijn ze zo belangrijk voor mij?

 7. Welke patronen herhaal ik in mijn leven & waar komen ze vandaan?

 8. Hoe breng ik mijn tijd het liefst door als ik helemaal vrij ben om te kiezen?

 9. Wat zijn mijn langdurige doelen, dromen & ambities voor de toekomst?

 10. Welke mensen inspireren mij het meest & waarom?

 11. Wat zijn mijn grootste talenten & hoe kan ik ze meer benutten?

 12. Wat zijn mijn diepste verlangens & hoe kan ik ze vervullen?

 13. Welke delen van mezelf vind ik het moeilijkst te accepteren & waarom?

 14. Wat zijn mijn favoriete manieren om mezelf te uiten & creatief te zijn?

 15. Welke rol speelt zelfliefde in mijn leven & hoe kan ik meer van mezelf houden?

 16. Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen?

 17. Wat zijn mijn grenzen & hoe kan ik ze respecteren?

 18. Hoe kan ik meer verbinding maken met mijn intuïtie?

 19. Wat betekent succes voor mij & hoe meet ik het in mijn leven?

 20. Welke stappen kan ik vandaag nemen om mijn leven meer in lijn te brengen met mijn ware zelf? Take your time & enjoy the ride! Onze I AM collectie helpt je bij het manifesteren van jouw uiteindelijke ‘ik’. Deze reminders helpen je om terug te komen bij jouw essentie, jouw uitdagingen.25 views0 comments

Comments


bottom of page