top of page
Search

Pendelguide: kun je alles vragen aan jouw pendel?

Het gebruik van een pendel wordt al jaren gedaan. De geschiedenis gaat dan ook heel ver terug.. can you imagine? Dat ergens op een oude zolder onze voorouders samen kwamen om antwoorden te krijgen op hun levensvragen?

Of je nu nieuw bent in de wereld van pendelen of al enige ervaring hebt, wij gaan je helpen om het pendelen nog beter onder de knie te krijgen. Dit zodat jij dit magische instrument kunt inzetten tijdens jouw reis vol voor persoonlijke groei & ontwikkeling!

Wat is een Pendel? Een pendel is een hulpmiddel dat bestaat uit een gewicht aan het uiteinde van een touw, ketting of koord. Het gewicht kan van verschillende materialen zijn gemaakt, maar wij gebruiken altijd edelstenen of kristallen. Hier vind je een overzicht van de pendels waar wij fan van zijn!

Een korte - to go - guide om je op weg te helpen in deze bijzondere wereld!


Stap 1: Kies je pendel Voordat je begint met pendelen, is het echt heel belangrijk om een pendel te kiezen die resoneert met jouw energie. Neem de tijd om om te vertragen en voel welke het meest resoneert. Dit kan bijvoorbeeld op basis van kleur of edelsteen zijn. Kies een pendel die je intuïtief aanspreekt en waar je een sterke verbinding mee voelt. Dit kan eventueel gewoon via internet hoor. Je hoeft je pendel niet fysiek vast te houden.

Stap 2: Wat is je intentie? Voordat je begint met pendelen, is het belangrijk om een duidelijke intentie te stellen voor je sessie. Denk na over wat je wilt verkennen of welke vragen je wilt beantwoorden. Stel je intentie helder en specifiek, en visualiseer het gewenste resultaat.

Stap 3: Get your connection Neem even de tijd om verbinding te maken met je pendel voordat je begint. Houd de pendel tussen je duim en wijsvinger en adem diep in en uit om te ontspannen. Stel je voor dat je een verbinding maakt met de pendel en open je hart.


Stap 4: Stel je vragen Zodra je verbinding hebt gemaakt met je pendel, kun je beginnen met het stellen van je vragen. Houd de pendel boven je handpalm en vraag je pendel om ja of nee te antwoorden op je vragen. Let op de subtiele bewegingen van de pendel, zoals heen en weer schommelen voor ja, en heen en weer draaien voor nee.

Mag ik dan alles vragen? In principe mag je alles vragen aan jouw pendel, zolang het je maar kan voorzien van een antwoord op een ja / nee vraag. Het is belangrijk om respectvol te zijn bij het stellen van vragen aan een pendel. Vermijd het stellen van vragen ongepast zijn, en richt je op vragen die gericht zijn op zelfontwikkeling, persoonlijke groei en leiding. Houd in gedachten dat de pendel geen toekomstvoorspellingstool is en dat de antwoorden die het geeft gebaseerd zijn op de huidige omstandigheden. Respecteer de vrije wil van jezelf en anderen, en gebruik de pendel niet om beslissingen te te manipuleren.

Stap 5: Interpretatie Na het stellen van je vragen, is het tijd om de antwoorden van je pendel te interpreteren. Wees open voor de boodschappen die naar voren komen en vertrouw op je intuïtie om de betekenis te ontcijferen. Neem de tijd om de antwoorden te overwegen en hoe ze kunnen bijdragen aan je groei en leiding.

Het gebruik van een pendel kan een waardevol hulpmiddel zijn voor zelfontdekking, besluitvorming en spirituele groei. Wees geduldig en open voor de boodschappen die naar voren komen, en vertrouw op de kracht van je eigen intuïtie. Met oefening en ervaring kun je steeds dieper inzicht krijgen in jezelf en de wereld om je heen met behulp van je pendel.

Ga vooral lekker oefenen, ervaren en ontwikkelen. We wensen je veel wijsheid toe, lieve jij!113 views0 comments

Comments


bottom of page