top of page
Search

Volle maan ritueel, getting ready for something new!

Updated: May 21, 2023

Een volle maan ritueel is een ritueel dat wordt uitgevoerd tijdens de volle maan. Deze periode van de maand staat dan ook voor kracht, nieuwigheid & potentieel. Het is het moment om stil te staan bij jouw doelen, intenties & dromen. Je laat het oude los en maakt je klaar voor een nieuwe periode! Hier vind je onze eigen volle maan rituelen set met alles dat je nodig hebt om jouw eigen ritueel te organiseren voor jezelf! Are you ready?

  1. Bereid je goed voor Zoek een rustige plek waar je niet gestoord wordt. Veel mensen vinden het fijn om een plek te creëren in de vorm van bijvoorbeeld een altaar. Op deze plek kun je bijvoorbeeld voorwerpen plaatsen die voor jou belangrijk zijn, zoals kristallen, kaarsen of afbeeldingen. Zorg ervoor dat je comfortabel zit en neem even de tijd om jezelf te ontspannen.

  2. Maak een intentie Denk na over waar je behoefte aan hebt en maak een intentie voor dit ritueel. Wat wil je loslaten en wat wil je aantrekken in je leven? Schrijf je intentie op een papiertje en houd het bij je tijdens het ritueel. In onze set vind je hiervoor een speciaal rituelen kaartje.

  3. Maak contact met de maan Ga naar buiten en maak contact met de maan. Als het mogelijk is, sta dan in het maanlicht. Sluit je ogen en adem diep in en uit. Voel hoe de energie van de maan je omhult en concentreer je op de intentie die je eerder hebt opgeschreven.

  4. Brand een kaars (optioneel) Steek kaarsen aan op je altaar om de energie te verhogen & een nog bewustere sfeer van spiritualiteit en rust te creëren.

  5. Mediteer een paar minuutjes Sluit je ogen en mediteer gedurende 10-15 minuten. Visualiseer hoe je intentie werkelijkheid wordt en voel de kracht van de maan die je ondersteunt in dit prachtige proces.

  6. Let's thank! Dankbaarheid Dank de maan voor haar energie en ondersteuning en richt je aandacht even op alles waarvoor je dankbaar bent in je leven.

  7. Loslaten - let go... Verbrand het papiertje met je intentie om symbolisch los te laten wat je niet langer dient. Visualiseer hoe de energie van de maan je ondersteunt om deze zaken (die je niet langer meer nodig hebt) letterlijk los te laten.

  8. Afsluiten Dank de maan en eventuele andere spirituele krachten die je hebben ondersteund tijdens dit ritueel. Blaas de kaarsen uit en neem de tijd om nog even te mediteren & de rust te ervaren.

Dit is slechts een voorbeeld van een volle maan ritueel zoals wij deze als onwijs prettig ervaren. Je kunt het volle maan ritueel natuurlijk aanpassen aan jouw persoonlijke behoeften! Niets moet, alles mag. Jij bent in charge! Kleine tip: nodig een paar vriendinnen, jouw spirit sisters uit om samen dit moment te 'vieren'. Je zult zien dat het een nog krachtiger ritueel gaat zijn!21 views0 comments

Commenti


bottom of page